canadagoosejakkedamebillig

 

 

Ingen hjelmfritagelse for sikhs i Ontario Af Maria Babbage, Den canadiske presse TORONTO Ontario vil ikke canada goose jakker børn tillade turban iført sikhs at køre på en motorcykel uden at have en hjelm, en beslutning, den canadiske sikhforening kaldte “dybt” skuffende.Premier Kathleen Wynne skrev til organisationen i sidste uge og sagde, at hun havde kæmpet for at finde den rette balance mellem offentlig sikkerhed og religiøs indkvartering.

“Efter omhyggelig overvejelse har vi besluttet, at vi ikke vil give denne form for fritagelse, da det canada goose jakke victoria ville udgøre en trafiksikkerhedsrisiko,” skrev hun i 14. August brev.”I sidste ende er Sikkerhed for Ontarians min største prioritet, og jeg kan ikke retfærdiggøre at sætte denne bekymring til side om dette spørgsmål.”

Den obligatoriske hjelmlov er baseret på omfattende forskning, der viser den store risiko for skade og død for motorcyklister, der kører uden hjelm, tilføjede hun. http://canadagoosejakkedamebillig.nu/ Dødeligheden er faldet 30 pct., Og hovedskader sænker 75 pct. I jurisdiktioner canada goose jakke armygrøn med sådanne love.Domstole har også fundet, at Ontario’s lov ikke krænker charteret om rettigheder og friheder eller Ontario’s menneskerettighedskode, sagde hun.